Tugra Zorg & Welzijn

Tugra Zorg & Welzijn is een dynamische en kleurrijke zorgorganisatie. Vanuit ons kantoor in Arnhem leveren wij zorg door heel Gelderland. De cliënt komt bij ons op de eerste plaats. Een gedeelde eerste plaats met onze medewerkers. Wij gaan er namelijk vanuit dat als wij goed voor onze medewerkers zorgen zij dat ook weer goed voor onze cliënten doen!

De kleuren van het logo van Tugra Zorg & Welzijn zijn blauw en groen. De kleur groen waakt over onze gezondheid en staat voor de harmonie, warmte, wijsheid, veiligheid en toewijding waarmee wij onze zorg leveren. Blauw weerspiegelt de verantwoordelijkheid en professionaliteit waarmee wij dit doen.

Start en groei

Tugra Zorg & Welzijn is opgericht door Fadime K. (Mantel)zorgen zit Fadime in het bloed. Na een ernstig auto ongeluk draaien de rollen echter om en ervaart Fadime hoe het is om zorgontvanger te zijn. Als ervaringsdeskundige start Fadime in 2008 met Tugra Thuiszorg. Op dat moment is Tugra de 2e zorgorganisatie in Arnhem die kleurrijk is opgezet. Gestart als een thuiszorgorganisatie ontwikkelde de zorgverlening zich echter al spoedig naar een breder dienstenpakket. Om duidelijk aan de buitenwereld te laten zien dat Tugra meer is dan een thuiszorgorganisatie verandert op 1 april 2013 de naam in Tugra Zorg & Welzijn.

De kracht van Tugra Zorg & Welzijn

Bij Tugra Zorg & Welzijn doen wij er alles aan om een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te leveren. Dit doen we door zo dicht mogelijk bij de wensen van de cliënt aan te sluiten. We kijken niet alleen naar de zorgvraag maar ook naar de persoonlijke leefwijze, cultuur en religie van de cliënt.

Tugra Zorg & Welzijn werkt kleinschalig. Dit betekent dat u bij ons geen nummer bent en wij u persoonlijke aandacht kunnen blijven geven. Bovendien krijgt u hierdoor zoveel mogelijk dezelfde zorgverlener in huis.

Respect en harmonie zijn twee belangrijke kernwaarden. Respect naar onze cliënten en medewerkers én naar samenwerkingspartners. Het zien en erkennen van elkaars kwaliteiten en expertises is essentieel voor een vlot verlopend zorgverleningsproces.

Medewerkers

Bij Tugra Zorg & Welzijn werken zorgverleners van verschillende afkomst en deskundigheid. Naast de Nederlandse taal beheersen de meesten van hen ook het Turks of Arabisch. Met onze kleurrijke en professionele medewerkers, bij wie ‘zorgen voor’ in de genen zit, garanderen wij kwaliteit en continuïteit van zorg.

U kunt bij ons terecht voor onder andere individuele begeleiding, zorgadvies, gezinshulp, omgangsbegeleiding, verzorging en hulp in het huishouden. Welke vorm van ondersteuning u ook nodig heeft, ons onderliggende motto blijft hetzelfde: ‘Zo goed en zelfstandig mogelijk leven in uw eigen vertrouwde omgeving voor jong en oud’